Ha ingyenesen akarsz a gépre vírusvédelmet, jobbat nem fogsz találni. Még mindig ez éri meg a legjobban, mert, ha nem eredeti a windowsod, MSE alatt bármikor lebukhat, ha eredeti, az MSE akkor sem ad annyira széles körű védelmet, mint akár egy ingyenes Avast, és jóval kevesebb a macera, mint egy ESET-nél, ami egyrészt bármikor lebukhat, ha pedig legálisan akarod használni - pl újságkóddal -, akkor is jóval több a macera vele. A többi hasonlóképp, mindnek van valami hibája. Tudom, mert nem kis ideig próbáltam más alternatívát keresni, azóta is Avast ragadt a gépemen. Felteszem, Linux nálad sem játszik, ezért az első két válasz értelmetlen...
2012. jún. 4. 10:25
4/6 anonim válasza:
Comodo internet security erős adatbázisa van heurisztikákat magasra téve jó védelmet ad és ingyenes linkje: [link]
Features nél alúl van mennyire foglalja a gépet és melette sárga download gombal tudod letölteni.
Ingyenes,Magyar nyelvel is telepíthető,Erős védelmet ad. Mint ahogy features-nél is látható gépet nem lassítja.
2012. jún. 10. 19:46
5/6 anonim válasza:
Kérdező, ha van egy kis eszed, nme hallgats az előttem szólóra: bármit, csak Comodo-t ne. A vírusirtója ratyi, max a tűzfala jó, de az meg olyan szinten lassít, hogy inkább legmondasz pár extra fícsörről egy használható program érdekében... Tapasztalatból beszélek, nem csak a magaméból.
2012. jún. 10. 23:37
6/6 kisvuk29 válasza:
Én az AVG-t javaslom.Van ingyenes és fizetős is.Én az ingyenest használom és nekem tetszik.Megfog mindent főleg a trójaiakat(Nekem sokat fogott)és az újabb már a netet is vizsgálja.
Válaszd ki melyik kell.A kisebbeket csak XP-re ajánlom. [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!