Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Olyan személyt vagy programot...

Olyan személyt vagy programot keresek, amivel fel tudom törni az e-mail-jét és törölni a profilját, mert hiába jelentettem és tiltottam, semmi se történt?

Figyelt kérdés
Az exbarátom napok óta sms-ben zaklat, mióta megtudta, h új párom van. Már voltunk a rendőségen, de addig nem tudnak semmit tenni, míg személyesen nem jelenik meg. A facebook profilján szid, már a számomat is közzétette.
2012. jún. 1. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj neki szólni te, hogy vegye le a számod facebookról, mert mész a rendőrségre személyiségi jogok sértéséért.
2012. jún. 1. 21:27
 2/4 A kérdező kommentje:
A srác 20 évesen totál elborult. Beszéltünk már az anyjával az apjával akik azt mondták a kisfiuk körmére néznek. De nem hajlandó levenni. Így ha ő genyó, én is az leszek...(N) :D
2012. jún. 1. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen program nincs, olyan személyek, akik meg tudják csinálni, pedig nem foglalkoznak ilyesmivel, és amúgy se tudnád megfizetni. Egyszerűbb, ha jól megvereted valakivel, vagy kivárod, mit lépnek a fakabátok.
2012. jún. 1. 22:31
 4/4 pieth válasza:

Visszaélés személyes adattal

Btk.177/A. § (1) Aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi rendelkezések megszegésével

a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérően személyes adatot kezel,

b) az érintett tájékoztatására vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget,

c) az adatok biztonságát szolgáló intézkedést elmulasztja,

és ezzel más vagy mások érdekeit jelentősen sérti, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Rágalmazás

Btk.179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a Rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,

b) nagy nyilvánosság előtt,

c) jelentős érdeksérelmet okozva

követik el.

2012. jún. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!