Ez miféle vírus lehet és, hogy szabaduljak meg tőle?
Ha enyi mindened van gépen meg még netán felteszed essentialt is...
amugy az ha igaz csak eredetire megy fel
régen felment "látszat eredetire" is nekem szóval nem tudom most mért ne mene
.
> a lényeg ugye tudod hogy a windows frisitések nem poénból vanak? azok is windows os biztonsági réseket javitanak majdhogynem 90% uk aról szól
vagyis ha netán nem frisitenéd windows t nem ártana (csak mondom)
föleg igaz ez ha veszélyes helyeken jársz
veszélyes hely bármi lehet egy blog is... akár véletlen megnyitsz bármit egy megbizhatónak hit helyen (jó mondjuk ezt csak nem kel ecsetelnem, viszont az furcsa hogy enyi minden védelmi és tisztitó van már gépeden
, nekem csak:
CCleaner - nem is nagyon használom
Avira Free
Windows Frisitések
és enyi (windows 7 tüzfal)
és nem dobál semit a rendszer fel se más program se egyéb gyanus dolgokat stb...
igaz nem is látogatok nagyon semilyen "nem nagyobb hivatalosabb kézben lévö oldalt"
.
ma már szerencsére minden "tiszteségtelen" dolgot is megtalálsz megbizható helyen ahol 99% ba semi nem fog gépedre kerülni föleg 1 rezindensen futó irtó melet,
persze hogy ez medig lesz igy nemtudom álandóan az internet megreformálásáról van szó
cenzúráról
(szerzöi) jogsértö anyagok tiltásáról
blokolásokról
lekapcsolás stb...
itt a legszebb hogy sok program amit használanának személyijogsértö lene és végülis virusnak minösülne
tudjuk hogy ilyen virusként viselkedö program rengeteg van amit ránk eröletetnek:s
jó de már nagyon eltértem a témától...
ugyis törlik komentet ... cenzúra :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!