Nem tudom törölni a trójait. Akkor már megfertőzte a gépem?
Eddig spyware terminator vírusírtót használtam.
Tegnap letöltöttem egy (szerintem vírust ) és amikor bele akarok lépni a donwloads mappába egyszerűen kidob. ezek után letöltöttem a nod32 smart security-t és talált vagy 1 tucat trójai vírust de 3 kivételével mindet karanténba tette és a 3-at nem tudom kitörölni .már az egész gépet le kell törölni (mert más baja nincs ),újra kell telepíteni? segítsetek , kérek ,nagyon aggódok :S
A válaszokat megköszönném :)
De azokat a vírusokat amiket a nod nem tud törölni vagy karanténba helyezni,azokat az avast ki tudja törölni ?
igazábol nem értek hozzá , de én ugy tudom ha a vírust nem tudom törölni akkor már a gépemnek is annyi :S
Tehát: Eset Smart Security online scannererl próbáltad és a gyártó oldaláról töltötted le? Vagy valami hamisról? Valódi fizetős be se engedi!
Avastról csak ennyit: [link]
Ha nem tudom kitörölni a vírusokat, akkor mi lesz ? tönkreteszi a gépem végleg ? vagy mit tud vele csinálni?
vannak olyan programok rajta mik fontosak nekem , azokat hogyan kell elmenteni mielőtt a számítógépes újrarakná a windowst? Help!! :/
Az Avast az egy fos,még vírust sem tud találni nemhogy törölni!
Töltsd le a Combofix progit,az helyre hozza a gépedet,utánna nod32-vel ellenőrizd le a géped megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!