Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem tudom törölni a trójait....

Nem tudom törölni a trójait. Akkor már megfertőzte a gépem?

Figyelt kérdés

Eddig spyware terminator vírusírtót használtam.

Tegnap letöltöttem egy (szerintem vírust ) és amikor bele akarok lépni a donwloads mappába egyszerűen kidob. ezek után letöltöttem a nod32 smart security-t és talált vagy 1 tucat trójai vírust de 3 kivételével mindet karanténba tette és a 3-at nem tudom kitörölni .már az egész gépet le kell törölni (mert más baja nincs ),újra kell telepíteni? segítsetek , kérek ,nagyon aggódok :S

A válaszokat megköszönném :)

2012. máj. 15. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Töltsd le az Avast Free Antivirust, az minden vírust kipipál :)
2012. máj. 15. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az avast free verzióját az a rendszer betöltése előtt ellenőrzi a gépedet.Ha megkérdezi az avast,hogy engedélyezi-e boot vizsgálatott akkor nyomj egy igent.
2012. máj. 15. 19:22
 3/15 A kérdező kommentje:

De azokat a vírusokat amiket a nod nem tud törölni vagy karanténba helyezni,azokat az avast ki tudja törölni ?

igazábol nem értek hozzá , de én ugy tudom ha a vírust nem tudom törölni akkor már a gépemnek is annyi :S

2012. máj. 15. 22:02
 4/15 anonim ***** válasza:
A NOD fizetos valtozatat az ingyenes avast is veri :D Ebbol mar tudsz kovetkeztetni. 7 ev tapasztalat, az avast neked valo! :)
2012. máj. 15. 22:15
 5/15 anonim ***** válasza:

Tehát: Eset Smart Security online scannererl próbáltad és a gyártó oldaláról töltötted le? Vagy valami hamisról? Valódi fizetős be se engedi!

Avastról csak ennyit: [link]

2012. máj. 15. 22:57
 6/15 A kérdező kommentje:

Ha nem tudom kitörölni a vírusokat, akkor mi lesz ? tönkreteszi a gépem végleg ? vagy mit tud vele csinálni?

vannak olyan programok rajta mik fontosak nekem , azokat hogyan kell elmenteni mielőtt a számítógépes újrarakná a windowst? Help!! :/

2012. máj. 23. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Az Avast az egy fos,még vírust sem tud találni nemhogy törölni!

Töltsd le a Combofix progit,az helyre hozza a gépedet,utánna nod32-vel ellenőrizd le a géped megint

2012. máj. 24. 21:56
 8/15 pieth válasza:
Probáld virtuális gépröl törölni a veszélyes mappát! De az is megoldás, virtuális gépröl futtatod le a virusirtót, beállítva, hogy lássa a fizikai rendszered is.
2012. jún. 2. 17:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Újratelepítés.
2012. jún. 2. 21:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Újratelepítés? ennyire durva a helyzet? :S és mit gondoltok az AVG vírusírtóról? az jó?
2012. jún. 4. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!