Hogyan tudnám behozni a tigaz.hu-t?
Ez is Google Chrome:
Állítsd be. Csavarkulcs alatt, Beállítások, A motorháztető alatt. HTTPS/SSL. Alul jelöld be: A szervertanusítvány visszavonásának ellenőrzése.
Egyébként én az ELMÜ-vel jártam így, de ott megadták a megoldást.
Google Chrome/Beállítások, ott Bővítmények, További bővítmények letöltése, innen IE Tab. Pillanatok alatt telepíti, utána zárd be a böngészőt és inditsd újra. Ettől kezdve be tudtam írni a villanyóra állását.
Az összes Böngészési előzményt töröld, aztán újra próbáld meg. Nem vagyok Tigáz ügyfél, de nekem betöltött mindent.
Ha van CCleaner a gépeden, azzal is takarítsál, a Chrome hátránya, hogy irgalmatlanul sokat szemetel.
"A szervezet tanúsítványa érvénytelen
Megpróbálta elérni a(z) www.tigaz.hu webhelyet, de a szerver érvénytelen tanúsítványt mutatott be.
Nem folytathatja, mert a honlap üzemeltetője fokozott biztonságot kért erre a domainre."
Engem is érdekelne, mert nekem is ugyan ezt írja ki a gépem!!! Nekem is nagyon kellene már diktálnom!!!
Jelzem vírus nincs a gépemen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!