Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnám behozni a...

Hogyan tudnám behozni a tigaz.hu-t?

Figyelt kérdés
Google Chrome-ot használok és valamilyen tanusítvány hibát ír,és nem lehet rá tovább lépni csak vissza.Próbáltam I.E.-el de azzal meg be se hozta. Mit lehet tenni, mert beszeretném diktálni a mérőállást.
2012. máj. 12. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez is Google Chrome:

[link]

Állítsd be. Csavarkulcs alatt, Beállítások, A motorháztető alatt. HTTPS/SSL. Alul jelöld be: A szervertanusítvány visszavonásának ellenőrzése.

Egyébként én az ELMÜ-vel jártam így, de ott megadták a megoldást.

Google Chrome/Beállítások, ott Bővítmények, További bővítmények letöltése, innen IE Tab. Pillanatok alatt telepíti, utána zárd be a böngészőt és inditsd újra. Ettől kezdve be tudtam írni a villanyóra állását.

2012. máj. 12. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam de így se jön be... : /
2012. máj. 12. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Az összes Böngészési előzményt töröld, aztán újra próbáld meg. Nem vagyok Tigáz ügyfél, de nekem betöltött mindent.

Ha van CCleaner a gépeden, azzal is takarítsál, a Chrome hátránya, hogy irgalmatlanul sokat szemetel.

2012. máj. 12. 21:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez a szar így se jó!Valamit mondjatok még lécci, nagyon kéne :@
2012. máj. 12. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:

"A szervezet tanúsítványa érvénytelen

Megpróbálta elérni a(z) www.tigaz.hu webhelyet, de a szerver érvénytelen tanúsítványt mutatott be.

Nem folytathatja, mert a honlap üzemeltetője fokozott biztonságot kért erre a domainre."

2012. máj. 12. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Hajaj, a gépeddel van gond, futtass le vírusirtót. Alighanem méretes trójai van a gépeden.
2012. máj. 12. 22:23
 7/9 anonim válasza:
Sikerült megoldani a problémát? Ha igen, hogyan?
2012. máj. 22. 21:44
 8/9 anonim válasza:

Engem is érdekelne, mert nekem is ugyan ezt írja ki a gépem!!! Nekem is nagyon kellene már diktálnom!!!

Jelzem vírus nincs a gépemen!!!!

2013. márc. 14. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Használd a Mozilla Firefox böngészőt, ugyanez a helyzet az ELMÜ-ÉMÁSZ online ügyfélszolgálattal. Google Chrome-ra nincs optimalizálva a szolgáltató oldala. Tanácsolták, hogy töltsek le a Chrome-hoz IE-TAB bővítményt, de ez sem oldotta meg. Mozilla Firefox-szal működik.
2013. márc. 14. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!