Miért küld a hotmailem üzeneteket a címlistámon lévő embereknek egy bizonyos linkkel?
Figyelt kérdés
NOD32-vel leellenőriztem a gépet ízt írja nincs vírusom. Egyszerre több gépről is belépek,nem tudom melyikkel lehet a baj. Vagy a hotmail baja?2012. máj. 1. 23:11
1/5 anonim válasza:
hotmailal van a baj meg fertözödöt
ja virust meg azért nem jelez mert javascriptes ez
vagy a virus irtonak nincs benne abban a katagoriában amit érzékelne mert a virus írtoknál a vírusok mindig elörébb lesznek
2/5 A kérdező kommentje:
és akkor mit kell tennem most?
2012. máj. 1. 23:23
3/5 anonim válasza:
sajnos én se tudom :S
uj hotmail cím kéne meg talán 1
meg még windows ujra rakás kell
ha nem akkarod ujra rakni
akkor
töröldö az esetet
rakj fel 1 avirát futasd le talál valamit akkor irtsd le
töröld az avirát
rakd fel
az avg-t futasd át talál valamit töröld
aztán avastal is ugyan ezt
meg microsoft essencial securityvel is játszd el ezt
meg kasperskyvel is
és rakd vissza utána a nodot
de lehet rendszer vissza álitás is meg oldja
4/5 anonim válasza:
Először változtasd meg a jelszavadat a hotmailhez.
Aztán futtass kémprogram/trójai/antivírus/ördögűző programot/programokat.
5/5 anonim válasza:
Maga a hotmail rendszer nem küldözget levelet magától, az nincs megfertőzve. Még az is lehet, hogy nem is a te géped volt VALAHA fertőzött. Egyszerűen egy kémprogram begyűjtötte az e-mail címeket, és mivel a te címed és az ismerőseid címe egy listán volt, összekapcsolta a címeket, és egymás címével küldözgeti A VILÁGON BÁRHONNAN a másik nevében a leveleket. Hogy ennek mi az értelme? Előbb nyitod meg az ismerőstől érkező leveleket... Megnyitott levél=megjelenő reklám=pénz, de nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!