Felhasználói jelszó. Szerintem helyes, a gép mégsem lép be. Mit tegyek?
Létrehoztam egy jelszót a felhasználói fiókhoz. Gondoltam nem is lesz ezzel semmi baj. Tévedtem. Amikor újra bekapcsoltam a gépem, ő meg kérte a jelszót, én beírtam (90%, hogy jól!!) erre azt írja, hogy HIBÁS... akárhányszor újra beírom ismételten ez történik. Néha viszont kiírja, hogy "Üdvözöljük" azonban nem indul el... ilyenkor mit tehetek? Tuti, hogy jó a jelszó. Biztos, hogy ezt adtam meg! Az op rendszer Windows7. Eddig nem volt hozzá jelszó. A laptop pedig Lenovo!
Újratelepítéssel megoldható? Vagy van valami egyszerűbb megoldás is? (mezei felhasználó vagyok)
CAPS LOCK? Próbáld meg úgy is...
A billentyűzet karakterkiosztása magyar? (bal felül HU) A jelszó megadásakor is ez volt? (átállítva is próbáld beírni)
Köszi a tippet! De a Caps Lock-os módszert próbáltam! :(
A másik verzióval az a baj, hogy a jelszó nem kifejezetten magyar szó. Még ha angol lenne is mindegy neki :S :(
De nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nincs esetleg egyéb ötlet??? Nagyon nem szeretném ha emiatt kéne szervizbe vinni :S
Angol billentyűzeten máshol van a nulla, meg az y és a z helye fel van cserélve a magyarhoz képest. Egy próbát azért az is megér.
Esetleg megpróbálhatod ezt, bár nem tudom, hogy mezei felhasználónak ez mennyire emészthető leírás: (nem próbáltam ki)
Könnyen át lehet állítani véletlenül is (ALT+SHIFT), és észre se veszi az ember ameddig nem ír valami olyan helyre ahol megjelennek a karakterek. :)
Örülök, hogy összejött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!