Nagyon belassult a gépem, vírusfertőzés lehet?
Figyelt kérdés
Tehát,az volna a probléma hogy tegnap kapott egy kékhalált a gépem. Újraindítottam és futtattam egy vírusírtót,de mielőtt végzett volna megint kaptam egy kékhalált. Azóta döglassú a gépem,10 perc mire betölt,és a net is 5-10 perc mire bejön. CPU használat nem nagyon akar 50% alá menni2012. ápr. 22. 08:15
1/2 anonim válasza:
Legközelebbi kékhalálnál nézd meg milyen hibát ír ki, és keress rá. A régi gépemen pld. az nvidia drivere okozott folyamatosan hasonló jelenséget, de bármi más lehet, tehát fontos hogy megnézd a "kék" hibaüzit.
2/2 anonim válasza:
Olvasd el, mit kell tenned, melyik hibaüzenet mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!