HA spybotom van, akkor azzal hogy tudok vírust írtani?
Már sokszor végigfuttatom, de mindig talál. Mit tegyek? VAgy avastal nem lehet ?
Kérlek segítsetek.
Előre is köszi.
A spybot nem olyan,mint az avast.Másfajta kártevőket keres,egy bizonyos csoportját a kártékony szoftvereknek.Amit a spybot megtalál,azt elvileg az avast is,de nem mindig,ezért szoktuk feltenni mindkét progit.Egymást nem zavarják ugyanis.
Ha mindig talál vmit,akkor vagy visszaírja magát a vírus mindig,mert nem sikerült teljesen leirtanod,vagy veszélyes helyeken mászkálsz a neten.Nem ártana egyébként egy normális tűzfal se.(nem a windows beépítettje természetesen)De azt sem tartom kizártnak,hogy elfelejtesz a végén arra kattintani,hogy a kijelöltek javítása...
20 éve foglalkozom informatikával. Elmondod nekem, hogy minek egy szoftveres tűzfal? 3 perc alatt törhető pl a jó öreg 80-as porton ami ugye nyitva van a http miatt esetleg a 110-es porton, a 3125-n, a 21-en és még sorolhatnám. Ha tudom az IP-det, buktad a szoftveres tűzfalat. Semmit sem érnek a szoftveres tűzfalak maradjunk ennyiben. A spybot meg nem víruskereső, hanem mint a neve is említi, spy és kémprogram kereső és az NEM vírus.
Vásárolj egy kereskedelmi verziós víruskeresőt pl Kaspersky Antivirus 2009-et. 13 hónapra 8 ezer pénz. Soha nem lesz bajod a vírusokkal. Akinek nem ér meg 13 hónapra 8 ezret, hogy biztonságban legyenek az adatai az megérdemli.
Elég vicces,hogy 20 év után is lehet ennyi butaságot beszélni...Egyébként az informatika elég sokrétű dolog,lehet,hogy te video szerkesztéssel foglalkoztál.
Az egy dolog,hogy minden tűzfalat fel lehet törni,de attól független nem szükségtelen.Nagyon sok mindent kiszűr...
Akinek nem mér meg annyi pénzt a kaspersky,az keres hozzá kalóz kulcsot,vagy cracket.Vagy valami más hasonló vírusirtót.De abban sosem lehetünk biztosak windows esetében,hogy nem kapunk vírust.
A spybotban igazad van,bár már én is leírtam egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!