Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek ez egy adathalász...

Szerintetek ez egy adathalász oldal? Ha igen, hol lehetne bejelenteni?

Figyelt kérdés

[link]

Én próbáltam rajta regisztrálni, de nem sikerült. Viszont pár nap mulva feltörék az MSN-emet, mivel ugyanazt a jelszót használtam a regisztrációhoz, és rengeteg spam-et küldtek szét róla. Ezenkívül a bankkártyám adatait is ellopták, és levásárolták róla sz összes pénzt, kb 100.000 Ft-ot.

2012. ápr. 18. 01:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát ezaz és mégis el tudták lopni
2012. ápr. 20. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:
tűzfalaz van Linuxon is csak be kéne kapcsolni és nem azért mert ki rabolnak mert a pénzed el vesztésénél nagyobb dolgot is le veszíthetsz a személyiségedet is amit föl használhatnak bak rablásra is
2012. máj. 9. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Írásjeleket használni luxus?
2012. máj. 9. 22:36
 14/17 anonim válasza:
Szerintem akik ilyent csinálnak, azok smucigok. Ha nincs pénzem ,vagy anyagi ,esetleg családi gondjaim vannak, akkor tisztességes úton jutok ki a veszekedésből és nem töltöm azzal az időt ,hogy másnak is kárt okozzak.
2012. jún. 19. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Csacsa pontosan és őt fogják lecsukni, mert a rablók az ő arcképét ragasztják a fejükre!
2012. jún. 19. 20:20
 16/17 anonim válasza:
mond már meg h hogy a f@szba ragasztják az arcképét az arcukra?
2012. aug. 25. 22:01
 17/17 anonim ***** válasza:
hogyhogy ezt kérdezed ?,úgy hogy mindent kiválthatnak a nevében hitel vehetnek fel és mindent meg csinálhatnak
2012. aug. 26. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!