Email-ben lehet úgy vírust kapni, hogy nem töltöd le a mellékletet, de megnyitod az email-t?
Ha nem töltötted le, a spamban található linket nem nyitottad meg, akkor nem.
Nagyon sok "Nyeremény, játék" stb. spam érkezik pl. a Freemail-re, hangzatos angolszász csajnevekkel, a bennük található linkben mi a kiterjesztés? Na mi? .ru!
Ruszki botnethálózat áldozatokat keres!
Ez gyakorlatban sem annyira lehetséges, manapság a böngészők is fel vannak erre készülve.
(Illetve a levelező kliensek is jobban védettek, mint régen...)
Illetve vírusról volt szó.
Ma jött egy ilyen spam, animált rajz (kalózhajó), de azonnal beállítottam rá az Adblock Plus-t.
Ja és a másik. Prosti pasit keres, pucér hátsóval, ez csak villódzott! Ja és nem vagyok pasi, de fiatal se, "ADA" fordulj fel!
Persze mind a kettő Freemail, illetve Citromail levelezőben, ahol a SPAMSZŰRÉS csak elméletben létezik.
Na ja, a magyar szolgáltatóknál a spamszűrés tényleg csak legenda...
Emlékszem volt egy címem, amit szinte sehol nem adtam meg, mégis elég hamar, napi 500+ levél kezdett jönni rá, kb ugyan azokról a címekről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!