Nem zavarja így egymást a két program?
Spyware terminator megvolt, jó kis progi, de csak egyszeri szkennelésre ajánlom, aztán kapcsold ki ! Nekem a 3 magos 3,2 Ghz procimat úgy leszívta, hogy kb. 10 másodpercenként nyitotta az ablakokat, ebből is látszik, hogy nagyon alapos. Állandó védelemre csak akkor ajánlom, ha valami hiper géped van, egyébként inkább ne (Az enyém sem béna, még is rettentő zavaró).
2 vírusirtó egyszerre állítólag zavarhatja egymást, van aki azt mondja, hogy végzetes hibát is okozhat. Nekem már többször volt Avast!-om, és Nod32-őm egyszerre fent, de semmi baja sem lett a gépemnek. Ha nem okoz lassulást, szerintem nyugodtan hagyd fent mind a kettőt !
Én is észrevettem hogy gép mintha egy kicsit belassult volna...Akkor az Internet Security-t töröljem le?És a Spyware Terminator?Számítógép:
Intel(R)
Windows XP
1GB ram
Celeron(R) CPU 2.80GHz 2.79GHz
Köszönöm a válaszokat,ment a zöld kéz! :)
És akkor az avastot le is törölhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!