Egy vírus újraindítja a gépem vírusirtás közben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy vírus és azt vettem észre hogy a vírusirtás vége fele 70%körül...ujraindítja a gépet. így most sakkban tart,mit tehetnék? csökkentett módba próbáljam? hogy tudnék a csökkentett módba lépni? előre is köszönöm a válaszokat2012. ápr. 9. 16:30
1/7 A kérdező kommentje:
ja, és comodo vírusírtót használok.
2012. ápr. 9. 16:30
2/7 anonim válasza:
Próbáld csökkentett módban. Ehhez a gép bekapcsolása után nyomkodnod kell az F8-at, míg meg nem jelenik egy menü, amiből ki tudod választani.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2012. ápr. 9. 16:57
4/7 anonim válasza:
Így van csökkentett módban .
És mennyi Ram van a gépedbe ?Lehet COMOS hiba is.
Telepíts Ccleaner programot javítsad ki a hibákat vele és a fölösleget távolítsad el vele olyan fileket amiket a rendszered feleslegesen tárol és nem használ .
vagy tedd át a HDD -t egy másik gépbe és vírusírtás .
De szerintem lehet rendszer hiba is egy sérült win file ami nem áthelyezhető tartományban van és a gép védelme érdekében leáll vagy újraindul .Ilyenkor marad az Exploler csere vagy SP3 csere vagy a Windows újratelepítés , előtte ments ki mindent a gépből .
Másik vírus írtó programmal próbáltad ellenőrizni?Olyanra gondolok mint a online vírusírtó ESET Online Vírusirtó .Keresd a Googleban .
-Alex-
5/7 A kérdező kommentje:
1024mb ram van benne.Gyakran használok systemhelyreállító programokat,(Ccleaner,ASC,Comodo System cleaner) annyira nekem nem fontos csak eléggé gyanakszom vírusra mert:Hirtelen belassult a gépem a letöltések után és most talált 14darab vírus az egyik partíción és már most gyorsabb a gép. a másik partíción is van 14 csak azt ugye nem tudom letörölni mert nem megy végig az írtás:) köszi a segítséget:D
2012. ápr. 11. 15:59
6/7 anonim válasza:
XP használsz ? ,mert ha igen az mindig vírusos lesz mi Ott win7 használok azaota nem tudom mi az hogy vírus 3 hónapba egy szer van vírus de azt a avast 7 free mindig blokkja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!