Hogyan tudom ezt megcsinálni? ( (feltéve ha lehetséges)
Figyelt kérdés
Nos az kérdés így hangzana: Apu a gépemet mindig kikapcsolja (amikor mondom neki hogy "ne" ő aztmondja "de".....:D) Akkor a kérdés: Ugy meglehet csinálni hogy csak és kizárólag jelszóval tudja kikapcsolni? Vagyis ha kiakarja kapcsolni először megkell adnia azt a jelszót amit csak én tudok. (?)2009. jún. 16. 18:40
1/2 anonim 

válasza:

Energiagazdálkodás a vezérlőpulton az kell neked.
Itt be tudod állítani a gombokat, pl: ha megnyomja a power gombot akkor semmi sem történik. Ja és csinálj egy rendszergazdai fiókot hogy ne tudja módosítani és védd le jelszóval.
2/2 anonim 

válasza:

Naja. Amit az előző ír, bizonyára működik. Azonban apád igen hamar rá fog jönni, hogy jelszóval kizártad a gépről. Persze lehet háborúzni, de mivel az elektromos áram főkapcsolóját bizonyára nem tudod levédeni, ezért valószínűleg csak egy kattintás neki, hogy lekapcsolódjon a gép. Aztán azon se csodálkoznék, hogyha esetleg ő véd le valamit jelszóval még előtted. Szóval én a helyedben csak módjával alkalmaznék ilyen eszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!