Visszaélhetnek moneybookers-el?
Figyelt kérdés
Ma egy ismerős kölcsönkérte a személyimet, nem gyanakodtam. Máskor is adtam már oda, és adta ő is nekem. Mikor visszaadta magyarázta mire kellett (poker honlapon valami pénz kap érte), és mutatott egy papírt. Moneybookers-es rizsa szöveg volt, hirtelen még le se esett, csak utána vagy 10 perccel. Mondta hogy majd én is kapok ilyen levelet, azt majd adjam neki oda...
Szinte biztosra veszem hogy csináltak nekem moneyb.-ra accountot, visszatudnak ezzel élni valamilyen módon? A papírt miért kérte hogy majd adjam oda? Postán dolgozom tehát a kártyát nem fogja tudni kitúrni a postaládából!
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha lesz még kérdésem írok. Tudom, hülyeség volt odaadni, utolsó volt.
2012. ápr. 4. 15:21
1/1 anonim válasza:
hát ez nem volt bölcs döntés. ki tudja mit tud vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!