Honnan lehet letölteni 1 weboldalra lopásgátlót?
Az oldal lapunk.hu-s. Kérlek titeket segítsetek!
14/L
milyen az a lopásgátló? xD
Én webfejlesztőként dolgozok egy cégnél éjjel-nappal honlapokat csinálok, de tényleg nem tudom milyen lopásgátlóra gondolsz. Mit ne lehessen ellopni?
erre gondolsz,h nem lehet kijelölni,meg jobb klikkre kiirja pl. hogy Nana,vagy valami? mert akkor ez az :
azt hogy nem lehet jobb klikkelni, vagy kijelölni, az annyi, hogy nyomok egy Fájl > Oldal mentése parancsot aztán azt jelölök ki, amit akarok. Szóval ezért írtam, hogy nem tudom, mit akar lopásgátlózni, mert szinte azt "lopnak" el, amit akarnak, nem kell hozzá gurunak se lenni.
Az első válaszoló voltam
Ha a jobb klikk tiltására gondolsz, az annyi, h a body tagba után beírod, h <body oncontextmenu="return false;"> idézőjelekkel.
üdv
jobb klikk tiltó szöveggel
itt majd mindent leírnak és itt is van a kód
miután kimásoltad a kódot, menj a szerkesztteni kívánt oldaladra, és a HTML kód végére rakd be.
itt a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!