Hát az lenne a problémám hogy ma délután kitisztítottam a gépem mert porost volt, és a procit is. Láttam hogy van rajta paszta de elfelejtettem hogy nincs paszta de egy picit véletlenül megfogtam és puha vol cseréljem ki a pasztát vagy jó még?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 17:38
1/3 anonim válasza:
Ha melegedni kezd a processzor, akkor nem árt újrapasztázni, de sztem nem lett neki semmi baja.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm igazábol csak most regisztráltam az oldalra és máris van egy segítőkéssz személy nagyon szépen köszönöm Mukedli89.Az eddigi válaszokat és még tanácsokat ha tudtok adni azt megköszönném
2012. márc. 28. 18:41
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor letöltöttem egy hőérő programot a
40-44C a CPU
GPU 45C
system 39C
AUX 37C
Core 0 41C
Core 1 39C
akkor ezek jó értékek? mert inkább nem szeretném pasztázni a CPU-t
1. mert még nem csináltam
2.mert nincs itthon pasztám tudom hogy 550FT ért is kaphatok de inkább nem szeretném
2012. márc. 28. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!