Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Honnan tudnék letölteni olyan...

Honnan tudnék letölteni olyan vírusírtót ami garantáltan nem demo és használ is?

Figyelt kérdés
Most a NOD32 gondolt egyet és lescannelte a gépet. Talált 34 veszélyes fájlt, de nem tudok velük semmit csinálni amíg meg nem veszem a teljes verziót -.-" És most percenként kijön kis ablakban a security alert.
2009. jún. 13. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Avast antivirus

Letöltöd, regisztrálsz az [link] -on és kapsz egy kódot amit utána megadsz a programban és utána 1 évig használhatod, utána új kódot kell kérni, INGYEN!

2009. jún. 13. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Én az Avira AntiVir Personal ingyenes vírusirtót ajánlom, én is ezt használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Angol nyelvű, de ingyenes és gyors, nem lassítja a gépet, mivel kicsi a memóriaigénye.

Itt tudod letölteni, ha érdekel: [link]

2009. jún. 13. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is az avastot ajánlom, erről a honlapról letudod szedni és még adnak is egy regisztrációs kulcsot amit ha beírsz akkor 1 évig tudod használni a vírusírtót teljesen ingyenesen. -> [link]
2009. jún. 13. 11:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most néztem meg, nem is NOD ez, hanem valami Antivirus system pro, spyware protect 2009... Eddig ez nem is volt a gépen, és megpróbáltam kitörölni a programok telepítése és törlésénél de ott nincs semmi ilyen nevű!
2009. jún. 13. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Az akkor nem vírusirtó, hanem egy trójai.
2009. jún. 13. 12:02
 6/7 anonim válasza:

Szia, most olvastam a kérdésed, én is pont ezzel állok szemben. Föl is raktam egy kérdést ezzel kapcsolatban, tud valaki segíteni?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2..

2009. jún. 15. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
az internetről
2010. febr. 10. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!