Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nod32 aktiválás?

Nod32 aktiválás?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a próbaverziót. Rákattintottam az aktiválásra, kérte az e-mail címet, hogy adjam meg. Ilyenkor ki kellene küldenie egy e-mailt, amiben a próbaverzió aktiválásához szükséges jelszót megadja, amit aztán be kell írni a végső aktiváláshoz. Ilyet viszont nem küldtek ki. A Nod32 pedig azt írja ki, hogy "aktiválva van". De akkor most mi van? Nem szeretnék vírusfertőzést.
2012. márc. 19. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha aktiválva van-t ír, akkor hagyd, esélyes, hogy aktiválva van. :)
2012. márc. 19. 12:49
 2/5 Csiß ***** válasza:
Az aktiválás akkor is megy,ha nem írsz be mail címet.Most viszont hogy írtál,majd kapsz szép hírleveleket :P
2012. márc. 19. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Innen töltötted le? Ez a cég hivatalos oldala, én is töltöttem le tavaly ESS5 próbaverziót. Email-címmel regisztráltam, kaptam email-t, amelyet meg kell őrizni. TRIAL a próbaverziós felhasználói név, a végleges EAV. Milyet kaptál?

2012. márc. 19. 23:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi történt, de tegnap este még semmi nem volt az e-mail címemen, mára pedig egy e-mail volt tegnap reggeli órai "dátumozással" a postafiókomban. Aktiváltam vele, de most meg azt írja ki a Védelem állapotánál, hogy "A próbaverzió használati ideje lejárt." Ellenben a Frissítés menüpontban azt írja, hogy 4. hó 18-ig érvényes a licenc. :S

Most nem tudom mi van, vagy telepítsem-e újra más e-mail címmel.

2012. márc. 20. 08:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké, azt hiszem rendben van, mert rámentem a frissítés menüpontra, a vírusdefiníciós adatbázis frissítésére, befrissített, és már nem mutatja azt, hogy lejárt, hanem 30 napot.
2012. márc. 20. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!