Melyik a legjobb ingyenesen használható tűzfal Windowsra?
Figyelt kérdés
2007. aug. 5. 23:08
1/9 anonim válasza:
szerintem a gyári.
2007. aug. 6. 21:03
2/9 anonim válasza:
Én Tiny Personal Firewall-t használok, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Felinstallálása után minden neki új akcióra rákérdez, hogy tényleg akarom-e, de ha ezt megtanulta, onnantól már nincs vele gond, tényleg csak akkor jelez, ha valami szokatlan történik. Beállítható, hogy Windowsos dolgok miatt is riasszon, vagy csak a kívülről jövő hatásokra.
2007. aug. 11. 11:38
3/9 anonim válasza:
Én a Zone Alarm Free-t használom és szerintem jó.
2007. aug. 30. 18:09
4/9 anonim válasza:
Csak is a Zone Alarm! (ZoneAlarm Pro version:7.0.337.000) van nekem és mindent megfogott ami be akart jönni kopopgtatás nélkül.
Ha már az egész Windows egy nagy kémprogram, hogy is lehetne pont a saját tűzfalában megbízni???
2007. szept. 2. 20:59
5/9 anonim válasza:
szerintem a semmi tűzfal. nemhasználok semmit :D azis csak visszafogja a gépet nem kicsit. meg vannak olyanok is amik imitálják a vírus találatot/irtást.és akkor fertőz v nemtudom . nekem nemkell semmi adatok elmentve opot meg bármikor felütök
2008. dec. 2. 14:12
6/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen fölösleges:) ha vírusos akar lenni, úgyis az lesz, legföljebb nem tudsz megnézni néhány oldalt, sőt, letölteni se nagyon tudsz:)
2009. márc. 2. 14:28
7/9 anonim válasza:
ingyenes hát... az olyanis általába, nincs miből fizetni a frissítést stb.
és ha egy olyan vírust kapsz ami leállítja a CPU hűtést és túlpörgeti a CPU-t akkor semmire nem mész a lementett adatokkal :)
2009. júl. 2. 12:16
8/9 anonim válasza:
ha win7 szerintem a gyári de én még tetem fel egy Kaspersky Internet Security 2011 és annak is be van kapcsolva
2010. okt. 6. 15:24
9/9 anonim válasza:
Vicces, hogy a válasz megírása után 2-3 évvel is válaszolnak a régebbi kérdésekre. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!