Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi hasznalja a cmd. Exe fajlt?

Mi hasznalja a cmd. Exe fajlt?

Figyelt kérdés

Volt egy virusom(vagy meg van)olmarik tdl4,nagyjabol megszabadultam tole de minden inditaskor elindul a cmd.exe es ezt probalja csinalni:

[link]

A virusirto mar nem jelez semmit.

2012. márc. 10. 18:21
 1/7 A kérdező kommentje:
a C:\Windows\system32\UnRAR.exe es a .txt nincs mar ott, legalabbis nem latszik.(rejtett fajlokat nezve sem)
2012. márc. 10. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Átnevezi a txt-t exe-re? De kis szemét! :)

Nézd meg az autorun programokat (Futtatás -> msconfig) ha találsz erre utaló bejegyzést, vedd ki előle a pipát, és remélhetőleg legközelebb nem indul a géppel.

2012. márc. 10. 18:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Kosz, kiszedtem a pipat.De azt a registry entryt tegnap is kitoroltem,vajon mi irja vissza?
2012. márc. 10. 18:37
 4/7 A kérdező kommentje:

azt hiszem megtalaltam:p

santa.bat

ezt csinalja

cd "C:\Windows\system32"

rename UnRAR.txt UnRAR.exe

reg add HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /v Winsys32sys /t REG_SZ /d "C:\Windows\system32\UnRAR.exe"

2012. márc. 10. 18:50
 5/7 anonim válasza:

CCleaner rendszertisztítót szedd le a www.szoftverbazis.hu oldalról és futtass le egy registrí tisztítást!

Ha ez nem oldja meg, akkor tedd be a win xp telepítő CD-t és a futtatás mezőbe írd be a következő parancsot:

sfc /scannow

2012. márc. 10. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt kell csak lefuttatnod:

[link]

2012. márc. 10. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Olmarik trójai leírása

[link]

2012. márc. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!