Vírus van a gépemben?
Nem tudom, hogyan de letöltődött a netről egy magát vírusírtónak nevező program. A neve Strong Malware Defender.
Sajnos, csak keveset tudok angolul, így nagyon nem értek hozzá, hogy ez pontosan mi. Azt írja ki, hogy ennyi meg ennyi vírus, féreg stb. van a gépemen, de a vírusirtó amit használok (NOD), nem vesz észre semmit. Állandóan azzal jön ez a hülye program, hogy vegyem meg a szoftvert, hogy vírustalanítsa a gépemet. Kitörölni nem tudom, mert a kereső nem találja ezt a programot. Szerintetek mit csináljak?
Valószínűleg csak reklám hogy fizess rá elő
Ha a NOD nem ismeri nem fog kárt tenni a gépedben
Egy Nod32 -vel sokra nem fogsz menni, ritka gyengusz védelmi termék, hogy finoman fejezzem ki magam. Amit ajánlok, az ez:
Ez egy kémprogram-eltávolító, telepítsd fel, a Nod32 -vel nem fog összeakadni, mivel nincs valós idejű védelme. Ha telepítetted, egy definíció-frissítés után egy Teljes vizsgálatot, vagy ahogy a program nevezi angolul "Complete Scan" -t végezz el, minden lehetséges meghajtón. Nekem fél óra alatt végezni szokott. Amit talál -bármi is az-, karanténba vele!
Amúgy ezek után a Nod32 -t javallott lenne leszedni, hisz látod, mennyit ér. Telepíts pl. egy ingyenes AVG -t helyette, fényévekkel jobb a védelme (úgy értsd, hogy ér is valamit, nem csak nyaral a gépeden):
Továbbá nem írtam, de az a Strong Malware Defender valóban egy vírus. Egész konkrétan egy "kamu vírusirtó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!