Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A McAfee ingyenes változata...

A McAfee ingyenes változata irtani is tudja a vírusokat, vagy csak megkeresni őket? Ha igen, akkor hogyan?

Figyelt kérdés

Kipróbálás céljára letöltöttem, talált is olyan vírust, amiről nem tudtam. Viszont nem tudom mit kell tenni, hogy kiirtsa. Ahányszor ellenőriz, mindig megtalálja ezeket, de már minden menüpontot végigpróbáltam benne, és irtást nem találtam. Igaz, csak minimálisan tudok angolul. A vége mindig az, hogy behozza a cég honlapját.

(Kérlek titeket, hogy csak a kérdésemre válaszoljatok, és ne ajánljatok más vírusirtókat! A célom ezt kipróbálni megismerni amennyire lehet. -Eddig nem tetszik...- Utána lépek egy másikhoz, de most nálam ez van soron.)

2012. febr. 29. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Innen szedted le?

Mit talál pontosan?

2012. febr. 29. 19:32
 2/2 anonim válasza:
csak megkeresi
2016. febr. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!