Mondanatok egy ingyen letoltheto jo virusirtot?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 19:14
1/10 anonim válasza:
Win 7-re Microsoft Securiti Essential
2/10 anonim válasza:
Avast
Nem tudom mennyire számít jónak, de amióta használom még nem láttam vírust.
4/10 A kérdező kommentje:
es hol tudom letolteni ingyen?
2012. febr. 23. 21:28
5/10 anonim válasza:
Ez most komoly? Egy szót nem vagy képes beírni gugliba? Ennyire azért ne legyél már lusta.
6/10 anonim válasza:
Hehe igen :D
ezzel az erővel már azt is beírhattad volna googleba hogy free antivirus download xD
7/10 A kérdező kommentje:
nem az hogy lusta de nem mindig az elso jo ott se es olyant szeretnek amirol tobbeknek is tapasztalata van mennyire jo mennire terheli meg a gepet ami bevalt
2012. febr. 23. 21:37
8/10 anonim válasza:
ennyi erővel a gyik szamtech rovatnak semmi értelme, ugyanis szamtech problémákra az esetek többségében hosszabb-rövidebb guglizás után meg van a válasz, esetleg angolul
9/10 anonim válasza:
Avastot ajánlom. Hallottam rossz kritikákat róla, azonban ész érvekkel senki nem tudta alátámasztani mi baj vele (: Csak a szokásos "Mer a NOD32 százszor jobb". :D
Pedig számomra az Avast felhasználóbarátabb program. Lényeg a lényeg, én is az előttem szólóval értek egyet. Mióta Avastot használok nem fordult elő, hogy a gépem vírus miatt szállt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!