Azta amindenit, eltünt 4 játék a winyómról, de 100%, hogy nem én töröltem, ez mi?
Egy egyszerű asztali PC-ben még keresve sem találnánk meg az MI-t, a számítógépeknek az a fontos tulajdonsága, hogy CSAK AZT csinálják, amire utasítják őket.
Kicsit részletesebb hibaleírás lenne. Milyen játék? Honnan tűnt el pontosan? Milyen vinyó, milyen gép, milyen szoftverkörnyezet...
Honnét tudod, hogy pont Fehérvárról vannak bejelentkezve?
És ha ki-be lépegetsz minden marad a régiben?
Jelszóváltoztatás??!!
fészbuk->fiókbeállítások->biztonság->aktív bejelentkezések
Innen tudom. Ma reggel pl. ránéztem és hopp éppen valaki Miskolcról volt bejelentkezve, de annak nem írta az ip címét....Na erre mit mondasz???
Megmondom, ha előbb megmondod, hogy a jelszóváltoztatáshoz mit szólsz...
Csinálj légyszíves a Screenshot-ot a Facebook azon részéről, amelyből számodra kiderül az idegen belépés, és a helyszíne is. Tedd föl valahová, és Link-eld ide be.
Szerintem vírus (illetve trójai), ezt az online scannert futtasd le:
Ma reggel is Székesfehérvári és a saját Ip cimemről volt bejelentkezve a facebook profilom.
Kép itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!