Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusirtóhoz segítség kellene....

Vírusirtóhoz segítség kellene. (lent)?

Figyelt kérdés

Valamelyik oldalra (neten) rámentem és beadott valamilyen Vírusirtót (Security Shield, zöld pajzs jellel) és szerintem az maga a vírus. végigfuttatja 19 vírust talál és egyszerűen nem tudok semmit csinálni mert regisztrációs kódokat kér meg stb.. és ha kilépek belőle egyszerűen kb. 30 másodperc múlva beadja hogy "do you want to remove all threases now?"

mit tudok csinálni, programok eltávolításánál kerestem ,nem találtam. és a feladatkezelőt se engedi beadni, képeket se tudok megnyitni. (ekkor is a fenti szöveget adja be elötte valamien hibával)

2012. febr. 19. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Használd az Avast!Free verzióját.Jó vírusírtó és ingyenes.
2012. febr. 19. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én tudom ajánlani az avira antivirust ílletve az avast is jó csak avval nagyobb a kékhalál esélye.(szerintem)Avast7 kezd alakulni vírúsírtónak.
2012. febr. 19. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére az Avasttól még soha nem volt kék halál :)
2012. febr. 19. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért közelebb vittétek ám szegény kérdezőt a probléma megoldásához.

Ennek az álvíruskeresőnek már komoly irodalma található a neten angol nyelven.

A legbiztosabb az, ha teljesen tiszta gépről letöltesz majd kiírsz egy LiveCD-ről futó vírusirtót, majd arról bootolva átnézeted a gépedet.

Panda SafeCD: [link]

Kaspersky Rescue Disk: [link]

2012. febr. 19. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolónak van igaza.

Valószínűleg nincs is vírusod csak egy megtévesztő (csaló?) weboldalról van szó, amire odakeveredtél és az olyan képeket és szövegeket jelenít meg a böngésződben, hogy Te megijedtél tőle és ilyeneket írogatsz.

Példa: ha én csinálok egy weboldalt és kiírom, hogy azonnal hívd az xy telefonszámot, mert ott kapsz tájékoztatást a nagymamádról, aki sajnos egy baleset miatt kórházba került, akkor elhiszed?

2012. febr. 21. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Futass CCleanert, ami kitöröl minden szart, beleértve a Spamokat meg cookie-ket.
2012. febr. 26. 20:03
 7/7 anonim válasza:
és ha lejár a próbaverzió?akkor telepíthetem újra?Hogyan?Koszi
2012. márc. 4. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!