Hogyan tudom az avastot törölni? Kikapcsolt és nem tudom visszakapcsolni sem törölni ujat akarok telepiteni
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 20:52
11/15 anonim válasza:
majd megtudod beugrik egyn agy f@sz a képedbe amikor vmit csinálsz na majd akkor fikázd az avastot
12/15 anonim válasza:
Régebbi gépemen volt Avast, nem volt vele semmi gond, amíg le nem töltöttem torrentről. Az már sok volt neki.
13/15 anonim válasza:
Valakinek bevált valakinek nem az AVAST.
Nekem személy szerint nem vált be de akinek jó az használja én nem tiltom meg senkinek hogy mit használjon(nem az én gépem fog virussal megtelni).Én újságkódos NOD32-t használok és free superantispyware-t.Ennyi elég a gépemnek, tökéletesen véd pedig torrentezek meg warez-olok is néha.
14/15 anonim válasza:
nod nem véd majd késöbb megbánod hogy használtad másnak tele lett rohadt sok virusal a gépe nod miatt
15/15 anonim válasza:
Igaz: "Nod233" és hasonló kinai és még ki tudja, milyen hamis szerverekről frissülő vacakok (amelyek szervereit folyamatosan tiltja le a valódi gyártója) miatt bejut az összes trójai. De a valódi kódos ESET-NOD nem ez a kategória. Érdekes módon ide még nem jutott be egy trójai se! (Négy éve van ESS a gépemen, újságkódos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!