Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi az a Tweak/Tweakelés?

Mi az a Tweak/Tweakelés?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy valami oprendszer gyorsító, optimalizáló de sehol nem kaptam pontos infót.Akkormi is ez a tweak?

2012. febr. 12. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
inkább töltsd le a ccleanert piriform.com ez az ami igazi takarito a többi mind hülyeség
2012. febr. 13. 13:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Ismerem a CCleaner-t és használom is, nagyon jó. Én nem azt kérdeztem hogy milyen programot ajánlotok, hanem hogy mit jelent a tweakelés.
2012. febr. 13. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:

"inkább töltsd le a ccleanert piriform.com ez az ami igazi takarito a többi mind hülyeség"

Az a hülyeség, amit állítasz. Tulajdonképpen számomra a CCleaner is felesleges, kézzel törlöm a dolgokat.

2012. febr. 15. 22:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért valaki végre megmondaná mit jelent az a Tweak?!
2012. febr. 15. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Tulajdonképp OS optimalizálást, gyorsítást jelent, ahogy a bevezetődben is írtad.
2012. febr. 15. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Olyan programok, amik kikapcsolnak/törölnek pár olyan dolgot a windowsban, amik kellenének, attól gyorsabb lesz a gép, az első problémáig, aztán telepítheted újra.

ha lassú a géped kapcsold ki a windows grafikus effektjeit, töröld azokat a programokat amiket nem használsz, de ezeket inkább ne használd.

talán a cc cleaner még kiforrott, de az is veszélyes tud lenni, a többi névtelenebb program meg főleg.

ha nem elég a géped a win7hez használj xpt, ha elég akkor ne rontsd el feleslegesen.

2012. márc. 23. 19:07
 7/7 A kérdező kommentje:
XP-re nem fogok visszaállni akárki akármit is mond.A CCleanerrel nagyjából meg vagyok elégedve, de mit gondoltok a DirtyWindows Tweaks-ről, le szeretném tölteni de nem akarom azért teljesen tönkretenni a gépem azért kérdem hogy ez jó lenne-e?
2012. márc. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!