Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » WEP törés WIN7 alatt?

WEP törés WIN7 alatt?

Figyelt kérdés
Ebben a témakörben kezdő vagyok. A segíteni szándékozók kérem ezt vegyék figyelembe, vagyis részletes ismertetés jönne jól. Mindenképpen WIN7 alatt ha lehet. Köszönöm!
2012. jan. 29. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne windows alól akarj wifit törni...

Van egy pont erre a célra készített linux alapú op rendszer. Videok vannak youtube-on...

2012. jan. 29. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha esetleg több info kell akkor irj e-mailt és majd válaszolok -küldök linkeket- estefele ha eljutok a gépig.

Első voltam.

2012. jan. 29. 10:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ha nem lesz más akkor élek vele.

VISZONT! Úgy tudom létezik win-re is megoldás. Elsősorban az érdekelne!

2012. jan. 29. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Arrol is olvastam, hogy windowsra is van. Csak én az nem tudtam használni mert nem tetszett a programnak a vevőm. Egyébkén dvd-ről indíthato az amit én kipróbáltam. Szóvan a win az marad.
2012. jan. 29. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Win alól inkább felejtős, könnyebb egy linuxos live CD-vel, tényleg van erre "szakosodott" disztró.
2012. jan. 29. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Gondolom a Back Track-ra gondolsz.
2012. jan. 29. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan. Wep-et én 5 perc alatt feltörtem egy 10 éves géppel.... Szóval egy mai erős géppel szerintem 2 perc alatt is megvan....
2012. jan. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!