Hogy tilthatom le az nCore-s Facebook vírust?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Rákattintottam az nCore-val kapcsolatos Facebook meghívásra, azóta a Facebookom minden nap minden ismerősömnek küld egy Legyen színes Facebook profilod! meghívást! Hogyan szabadulhatnék meg tőle? Valamint hogyan lehet biztonságosabb a böngészés?
(A jelszavam az imént megváltoztattam, így szerencsére helyettem senki sem írt az adatlapomra!)
Tudom, hogy buta voltam, hogy egyáltalán rákattintottam az NCore cuccra, és hogy megérdemlem, hogy rákerült avírus Facebookra; de kérlek segítsetek,ha tudtok!
2012. jan. 27. 18:43
1/6 anonim válasza:
Ezért ne az N core-t hibáztasd ők is megmondták hogy kamu, átverés senki ne kattintson rá
2/6 anonim válasza:
ettől csak úgy szabadulhatsz meg ha kitiltod az nCore-t !!!
3/6 anonim válasza:
Vagy jelented a facebookon és ők elvileg törlik "elvileg"
4/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam Az esemény visszavonását, de ezzel semmi sem szűnik meg, ugyanúgy küldözgeti a meghívókat. Nem hibáztatok senkit(maximum a vírus kitalálóját illetve magamat, amiért rákattintottam),csak segítséget szeretnék kapni hozzáértőktől, hogyan szabadulhatok meg tőle!
2012. jan. 27. 18:49
6/6 anonim válasza:
A f@szbook egy vírustanya, jobb ha mielőbb eltűnsz onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!