Szükségem van lemezképre?
Figyelt kérdés
Ugye minden Windowson lehet biztonsági mentést készíteni. Nekem is úgy volt beállítva, hogy havonta készíttt az egész gépről. Korábban nem tudtam miért telik meg mindig a HDD, de most már rájöttem, hogy ezért, hiszen két mentés kb 180GB volt. letöröltem mindkettőt, de még mindig maradt rajta 119GB valami lemezkép miatt. Azt írja, hogy ha letörlöm, akkor ennyit (119GB) helyet szabadíthatok fel. Nyugodtan letörölhetem?2012. jan. 17. 21:50
2/3 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodtam. Rengeteg hely kell neki. Letörölted? Hol?
Itt nem látok rá lehetőséget: A Windows biztonsági mentés lemezterület-használatának beállítása - > Lemezkép
Vagy egyszerűen csak kitörölted a mentés helyéről a fájlt?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, letöröltem. Vezérlőpult - Biztonsági mentés és visszaállítás - Lemezterület kezelése - Beállítások módosítás vagy Biztonsági másolatok megtekintése, már nem tudom, de letöröltem, és nem lett semmi gond... Szerintem felesleges, mert ha kap egy vírust a gépem, akkor vagy ki tudom irtani, vagy újratelepítem... úgyhogy azon szerintem nem múlik
2012. febr. 5. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!