Hogy kerülhetett ennyi virus az uj számitogépre?
2 honapos a számitogépem és tegnap rákötöttem az internetet és a YouTubet hallgattam 4-5 számot.Ma átfutattam az AVAS virusirtot és ezt találta.Link: [link]
Meglepödtem mikor megláttam.Aztán az eredmény megjenenitésre kattintottam és ez jött ki.Link: [link]
Rákatintottam h mozgatás karanténba de azt irja ki h nem fél bele.Ezért probáltam a javitást.Az eredmény a képen.Most ezzel mit csináljak.Töröljem ki mind?Nem fog program elveszni?
Ha egy van,az elkezd szaporodni és általában meghívja a haverokat is, így lesz egyre több
Töröld ki mind, máskülönben semmit sem érsz.
Előfordulhat hogy elvesznek programok, ami fontos van a gépeden mentsd le előbb lemezre.
Valószínű fertőzött lesz a lemez is amire elmented, de azt már egy vírusirtóval el tudod kerülni hogy a gépre jussanak utána.
Üdv.
Szerintem szedd le az Avast! bácsit, és tedd fel az aVG 2012 -t. Úgy látom, valamit nagyon beengedett, amit nem kellett volna. Évek óta használom az AVG -t, és sosem kellett csalódnom.
Innen letöltheted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!