Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kerülhetett ennyi virus...

Hogy kerülhetett ennyi virus az uj számitogépre?

Figyelt kérdés

2 honapos a számitogépem és tegnap rákötöttem az internetet és a YouTubet hallgattam 4-5 számot.Ma átfutattam az AVAS virusirtot és ezt találta.Link: [link]

Meglepödtem mikor megláttam.Aztán az eredmény megjenenitésre kattintottam és ez jött ki.Link: [link]

Rákatintottam h mozgatás karanténba de azt irja ki h nem fél bele.Ezért probáltam a javitást.Az eredmény a képen.Most ezzel mit csináljak.Töröljem ki mind?Nem fog program elveszni?

2012. jan. 17. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha egy van,az elkezd szaporodni és általában meghívja a haverokat is, így lesz egyre több

Töröld ki mind, máskülönben semmit sem érsz.

Előfordulhat hogy elvesznek programok, ami fontos van a gépeden mentsd le előbb lemezre.

Valószínű fertőzött lesz a lemez is amire elmented, de azt már egy vírusirtóval el tudod kerülni hogy a gépre jussanak utána.

Üdv.

2012. jan. 17. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy mentsem ell CD-re a programokat?Hol menjek bele hogy elmentsem?Elég ha USB-re is mentem?
2012. jan. 17. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és Windows programokat is kitörölhet ami után nem birom használni a számitogépet?
2012. jan. 17. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szedd le az Avast! bácsit, és tedd fel az aVG 2012 -t. Úgy látom, valamit nagyon beengedett, amit nem kellett volna. Évek óta használom az AVG -t, és sosem kellett csalódnom.

Innen letöltheted:

[link]

2012. jan. 17. 21:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogy mentsem ell CD-re a programokat?Hol menjek bele hogy elmentsem?Elég ha USB-re is mentem?Ja és Windows programokat is kitörölhet ami után nem birom használni a számitogépet?
2012. jan. 17. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a pontos útvonala az exe fájloknak? Mert valszeg csak temp fájlok. Azt meg el lehet takarítani bármikor.
2012. jan. 18. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!