elfelejtettem a jelszavam és be szeretnék lépni mert nem tudom magamat törölni pár oldalról és számomra fontos e-mail-ek vannak ott. lécci valaki segítsen:(
Ne izgasd magad. Ha te nem tudsz belépni, más se, és 90 nap után törlődik a fiók.
2012. jan. 10. 20:55
3/11 anonim válasza:
Ha nincs jelszóemlékeztetőd vagy alternatív email címed - szerinted ezeket miért ajánlják fel? - akkor kuka. Azt nem töri fel senki...
2012. jan. 10. 20:56
4/11 anonim válasza:
"Azt nem töri fel senki..."
Ezt így azért nem merném kijelenteni, de nagyon nem érné meg a befektetett munkát és energiát. (Na meg a kockázatot, mert a freemail sem nézi jól szemmel gondolom, ha brute-forceolják az egyik accot, még ha a tulaj is az...)
2012. jan. 10. 21:04
5/11 anonim válasza:
Ja, nem lehetetlen, de nem éri meg, pont erre gondoltam... :)
2012. jan. 10. 21:07
6/11 anonim válasza:
Megvárod a 90 napot, majd újra regisztrálsz ugyanazzal a névvel. Gondolom, hogy a java (vagy akár a többszöröse is) letelt már.
2012. jan. 10. 21:18
7/11 anonim válasza:
Gyenge próbálkozás volt. Senki nem fog neked feltörni semmit.
2012. jan. 10. 21:26
8/11 anonim válasza:
A világ nagy bűnesetei: a freemail-fiók feltörése. És még van aki hisz benne. Én már 15 éve felajánlottam az egy évi internet előfizetésemet annak, aki megírja nekem a freemail fiókom jelszavát. A mai napig nem volt jelentkező.
A nagy feltöréseket, lopásokat, mindig bennfentesek követték el. Akiket elküldtek, nem fizettek meg, azt eladták a saját cégüket.
2012. jan. 10. 21:38
9/11 anonim válasza:
A válaszadók többsége nem értette meg a kérdést, igaz a lényegen sokat nem változtat. A kérdezőnek az a gondja, hogy más oldalakról szeretne leiratkozni. Nem megy, mert azok a freemailes címére küldik a megerősítés kérését.
Egyébként a 90 napban sem vagyok biztos. Van olyan freemailes címem, amire évekig nem léptem be, s még aktív.
2012. jan. 14. 00:47
10/11 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, ugyanis durva szituáció történt egy ismerősömmel. Valaki feltörte az FB-s fiókját és a hozzá kapcsolódó Freemail-es fiókját is. Nem tudja visszatörni egyiket sem. A feltörő megváltoztatta a Freemail-es fiók adatait. Ezáltal az FB főleg nem törhető vissza. Az sem használ, hogy bejelentjük a fiókot, mert mégis látszik, hogy igazi személy. Nincs rajta különösebb változás, csak más használja, illetve ismerősöm barátnőjét letiltotta rajta. (Ez már kicsit más téma, illetve komplikáltabb az FB miatt, de elsősorban a Freemail visszatörése is a megoldás kapuját jelentené.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!