Ubuntu 10.4 lehet vírusos?
Figyelt kérdés
Csak érdekel a dolog, 1,5 éve ezt használom, és nincs vírus irtom (csak netre használom, nem ástam bele magam a Linux rejtelmeibe) és most kíváncsi lettem :D2012. jan. 10. 20:27
1/13 anonim válasza:
Elvileg igen, gyakorlatilag nem nagyon.
2/13 anonim válasza:
Linuxokon nem szokott vírus lenni, szóval ne aggódj.
3/13 anonim válasza:
Megnyugtató: van rá virusirtó, de nem nagyon kell.
4/13 anonim válasza:
ha windowsod van és nincs virusölöd azonnal tölts le az Eset Smart Securityt
5/13 anonim válasza:
Utolsó, az Ubuntunak mi köze a Windowshoz?
Amúgy meg hülyeség, Windowsra sem létszükséglet.
(Évek óta semmilyen vírusom nem volt, lényegében tök fölöslegesen van fent most is a vírusirtó.)
6/13 A kérdező kommentje:
Na letöltöttem ezt az Ubuntus Nod32-t, lefuttattam, és láss csodát, 3 fertőzött fájlt talált. Mondom mi a p*csa :D De nincs probléma, meg is tisztította a gépet.
2012. jan. 11. 18:12
7/13 anonim válasza:
Azok inkább valamilyen nyomkövető sütik ha lehettek, illetve nem közvetlen kártékony kódok.
Ha effektíven vírusos lett volna a gép, azt észre vetted volna. :)
8/13 anonim válasza:
Ezek a kis kockázatú Trace nyomkövető sütik nem veszélyesek, de vannak. Komoly vírus vagy trójai nem tud fertőzni Linuxon.
9/13 anonim válasza:
Esélyesen a manapság divatos böngészőbe kiegészítőként épülő cuccok lehettek. Legalábbis így látatlanban arra tippelnék. Azok minden platformon ugyanazok, és ugyanolyan fájlokban vannak.
10/13 Gezabela23 válasza:
linuxra nem kell virusirto,felesleges.
ha irna is rá vki virust 5 perc mulva meglenne az ellenszer
hiaba dolgozna pali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!