Honnan tudja, hogy mit töltöttem le?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel jóban voltunk, de már nem leszünk valószínűleg soha, mert csúnyán kibeszélte a dolgaimat. Az egyik nap letöltöttem egy zenét az internetről, másnap mutogatta néhány barátjának, hogy mit töltöttem le. Ezt ő honnan tudta meg?! Megijedtem. Hogyan szabadulhatnék meg tőle, meg a kíváncsiskodásától?2012. jan. 9. 12:04
11/12 anonim válasza:
A hétvégén hulla részegen elkotyogtad neki. Honnan a fenéből tudjuk, ha nem is ismerünk. Hogy nem informatikai módszerekkel, abban biztos lehetsz. Hacsak nem informatikus a hölgy, de azt már említetted volna.
12/12 A kérdező kommentje:
Informatikus ismerősei azért vannak. Szóval?...
2012. jan. 10. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!