Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Superanti Spyware ingyenes...

A Superanti Spyware ingyenes verziója is elég megbízható kémprogramok "ellen"?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 22:03
 1/5 Egerecske ***** válasza:

Nem tudom h kinek h vált be, de én le is töröltem. Több hétig teszteltem , direktbe vizsgáltam vele fertőzött lemzeket,pendrivet, vinyót stb és nálam alul maradt a többiekkel szemben,Malwarebytes Anti-Malware,XoftSpy,

Egyébként nagyon gyorsan keres, kevés memóriát használ fel.

Akinek szereti használja, mindenki maga dönti el, azt tudom h nekem nem vált be.

2012. jan. 2. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem ér......Nod 32 Eset smart security 5
2012. jan. 3. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
egyetértek jasef vel Eset Smart Security 5 !!!
2012. jan. 3. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, ha nem veszed meg, tényleg semmit nem ér. Ja, mert ha TÖRT, nem működik a Behatolásvédelme. Ha viszont valódi a kód, nincs vele semmi gond.
2012. jan. 3. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Megtalálja őket, úgyhogy igen, elég megbízható, de a megelőzésen van a hangsúly, és az ingyenesben nincs valósidejű védelem... Magyarul beengedi a gépedre a kémprogramokat... Valósidejű védelem nélkül csak leszedni tudod vele. Szerintem megéri a fizetős verzió, nem drága.
2012. jan. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!