Valaki ajánlana egy jó és magyar nyelvű tűzfalat?
Figyelt kérdés
A Smart nem látja az otthoni csoportot, de telefonon sem tudták megoldani /visszahívást ígértek/, a pc-tools is az otthoni csoportba keveredik bele ...
A comodo túl nagy helyet foglal és túl kíváncsi!
2012. jan. 1. 19:13
11/15 anonim válasza:
Szerintem: eredeti win 7 + állandó frissítés + Windows Defender (alapból telepített) = Legjobb vírus védelem
12/15 anonim válasza:
win 7 vedd ki mert szartse ér a védelem terén
14/15 anonim válasza:
kis rendszerigényü gépre: Pc tools firewall--> pc tools oldaláról megszünt de pl beirod ide kereső: vévévépont filestube pontkom (nem endgedi linket elhelyezni) ,kidobja.
Erősebb gépekre:
Comodo,Outpost= ezeknél azért intenzivebb a processzorhasználat is.
15/15 anonim válasza:
Avast Internet Security-t használok nagyon megvagyok vele elégedve... + használok még néhány cuccot mellé Spybot és Windows Defender is fent van + még az advanced system care is fent van... megfognak mindent... nincs semmi gondom velük nem lassítanak egyáltalán... egyik ismerősöm csesztetett a multkorjában h tegyem fel az eset smart security 5.0-át hát jól be is faragtam vele... 3 napig volt fent... kiakasztotta a gépet... nem látták egymást a hálón a gépek... lassult a gép mintha a régi ócska p3 as gépem előtt ültem volna... megelégeltem letöröltem... feltettem az avastot... futtattam egy teljes rendszervizsgálatot és 49 vírust talált... mindössze alig 3 nap alatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!