Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit jelent ez az üzenet...

Mit jelent ez az üzenet Facebookon?

Figyelt kérdés
Ma mikor beléptem a facebookomba, egy ilyen fogadott hogy : I understand the friend request rules above. Ki kelett pipálni és tovább lépett. Ott kijött sok dolog, persze angolul, és volt benne 1-2 szó magyarul például : fenyegetés,barát... Nem tudom mi lehet az, a facebookom továbbra is normálisan müködik. Bocsánat ha rossz kategoriába raktam a kérdést. A válaszokat előre is köszönöm !
2011. dec. 30. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Feltettél egy olyan kérdést, amiből hiányzik a lényeg, hogy mégis mi volt a kiírás. Anélkül nehéz megmondani, esetleg lefordítani neked hogy mi volt, mivel kapcsolatban, és mit jelent.

Az első üzenet az volt, hogy elfogadod a barátnak való felkérés szabályait. Ez alapján valamit rosszul csináltál, és a következő lépésben ezt részletezték hogy mit kell vagy nem kellene csinálni.

2011. dec. 30. 21:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi !
2011. dec. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!