Hívásletiltásnál mit jelent az, hogy kér jelszót?
Figyelt kérdés
Kisgyermek kapott egy mobiltelefont, azonban szeretnénk elkerülni azt, hogy sajnálatos módon az édesanyuka letilthassa a bejövő hívásokat (történt már ilyen régebben) Találtunk is egy olyan funkciót a készülékben, hogy hívás letiltás, szerettünk volna csinálni egy próbát, hogy hogyan kell alkalmazni ezt a funkciót, azonban, kér jelszót hozzá. Mi nem tudunk semmilyen jelszót, mi nem adtunk meg ilyet, sőt a telefon vásárlásakor sem kértek jelszót erre vonatkozóan2011. dec. 29. 12:15
1/13 anonim válasza:
A telefonoknak van egy saját biztonsági jelszava. A kezelési útmutatóban is le szokták írni, és a legtöbb esetben ez 1234 vagy 0000, amíg másra át nem írják.
2/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.
3/13 A kérdező kommentje:
eléggé alap készülék, mert egy kisgyermeknek vettük, kb. 2 oldal a kezelési útmutatója :) Semmi ilyen információ nincs benne, az 1234-et próbáltam azt nem fogadta el, megpróbálkozom még akkor a 4 db 0-val. Remélem sikerül, mert akkor megtudnánk mi magunk változtatni, amihez már nem férne hozzá az anyuka. :( Köszönöm a segítséget.
2011. dec. 29. 12:22
4/13 anonim válasza:
amihez már nem férne hozzá az anyuka ??
ezt én nem értem
5/13 anonim válasza:
"amihez már nem férne hozzá az anyuka ??
ezt én nem értem"
Gondolom elvált szülők...
6/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. van egy apuka. aki szeretne élni a telefonos kapcsolattartási jogával. ehhez már több mobilkészüléket is vett, azonban ezek vagy eltűnnek, vagy korlátozza a hívást anyuka. amint visszamennek a gyerekek hétvégéről, már nyomja is ki a telefont, tünteti el a telefont anyuka. legújabban blokkolja a bejövő hívást.
van telefon ami nem is kér semmi jelszót, így azt gond nélkül tudja letiltani. Ez a telefon azonban már kér jelszót (hála az égnek) mert így anyuka nem fog boldogulni vele...
2011. dec. 29. 12:40
7/13 A kérdező kommentje:
Fehersrac! Így van. elvált szülők, és én vagyok az apukának az új gonosz élettársa aki csak a legjobbat akarja a gyerekeknek és a párjának. Ezért irányult erre a kérdésem.
2011. dec. 29. 12:42
8/13 A kérdező kommentje:
De köszönöm szépen a válaszokat. Megfogjuk próbálni a 4 db 0-t beütni, ha sikerül akkor módosítjuk a jelszót, és reméljük, hogy ezt a fajta trükköt már nem fogja tudni alkalmazni anyuka...persze attól még határ a csillagos ég, hogy milyen trükköket fog bevetni, hogy ne érhessük el a gyermekeket. De mi most úgy vagyunk vele, ha 1 lehetőséget kiiktatunk akkor már növeltük az esélyt arra, hogy elérhessük gyermekeket, és ez nekünk megéri...
2011. dec. 29. 12:45
10/13 anonim válasza:
Nem értem a felháborodást. Én csak annak válaszoltam, aki nem értette. Én értem, mert én is elvált szülők két gyerekét nevelem és nem éreztem semmi rossz szándékot a mondatomban, abba csak belelátta az aki akarta... Érzésem szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!