Küldenétek nekem egy linket, amin vírus van, de az Avast felismeri?
Figyelt kérdés
Meg szeretném mutatni a húgomnak, hogy mi a teendő, ha vírusos oldalra téved, mert szerintem most ha rinyálna neki az Avast, simán kinyomná és folytatná. Ma fogta magát a nyomtató, és elkezdte kidobálni a lapokat, lehet, hogy már beszedett egyet :D2009. máj. 20. 18:23
1/5 anonim válasza:
Általába oldalról csak úgy magától nem jön le vírus max kémprogram! Tölts le vmi vírusos fájlt azt észleli az Avast.Vírusos fájlt meg sokat tudsz találni elég ha beírod google ba h : Virus és kész :)
2/5 A kérdező kommentje:
Szokott olyan lenni, hogy böngészés közben beszól, hogy trójai van az oldalon, megszakította a kapcsolatot. Gugli nem segített.
2009. máj. 20. 18:38
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
ugszki.atw.hu ezen trójait jelzett...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Megmutattam neki :)
2009. máj. 20. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!