Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A new unknown device logged...

A new unknown device logged into your Facebook account (2011. december 21. ,9:45) from, HU (IP). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider. ) Mit jelent ez? Köszönöm aki segít!

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Új ismeretlen eszközről történt belépés a profilodba, az alábbi időpontban: xy.

Akkor írja ki, amikor nem a megszokott helyről lépnek be. Ez lehettél te is egy másik gépről vagy eszközről.

2011. dec. 21. 19:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez azt jelent, hogy be is léptek? vagy csak próbálkoztak?
2011. dec. 21. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a belépést írja, tehát megtörtént. Ha nem te voltál, akkor cserélj először jelszót a regisztrált e-mail címen, majd a facebook-profilban is.
2011. dec. 21. 19:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Atyaég!! Folyamatosan belép hozzám valaki, ma csak 9 ilyen értesítés jött! De én sajnos nem értek az ilyesmihez! Köszönöm a segítséged!
2011. dec. 21. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Belépsz arra az oldalra, ahol a e-mailjeid vannak. Ott a beállításokon belül lehet új jelszót megadni. Majd belépsz facebookra, és a fiókbeállítások/általános fülön tudsz új jelszót megadni:

[link]

2011. dec. 21. 19:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam mindkettőt! Remélem nem fog többet belépni más. Mégegyszer köszi!
2011. dec. 21. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Hiába csináltam új jelszókat, ma is beléptek. mit csináljak? Tegnap 13-szor, ma eddig 1-szer. mindig ugyanazt az ip címet írja ki, kisebb változásokkal! Kedves ismeretlen ha tudsz, segíts kérlek!
2011. dec. 22. 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Megegyezik a belépési idő a tiéddel? Léptél be valamilyen más eszközzel, amivel eddig nem? Például eddig gépről jelentkeztél be, most pedig telefonnal wifiről. Az oldal csak azt mutatja, hogy eddigihez képest más eszköz lépett be, de ez akár te is lehetsz.

Vagy pedig valahol máshol jelentkeztél be, ahol a jelszódat megjegyezték, ez is előfordulhat.

2011. dec. 22. 12:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindig csak itthonról léptem be, kivétel volt 1-szer kb másfél hónapja az egyik barátom gépéről. Telefonom nem olyan, nincs benne wifi, se internet. Routerem van, azzal nem függhet össze? A belépési idő nem egyezik meg egyáltalán.
2011. dec. 22. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!