Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen antivirust ajanlotok?

Milyen antivirust ajanlotok?

Figyelt kérdés

Nemreg instalaltattam ujra a gepet es eszre vettem h semmi antivirus nincs benne. Milyen tegyek bele ami nem 30 napos es nagyon jo is,

(lehet h van rajta de azt hol tudom megnezni mert semmi olyan programot nem kapok ami az lenne)

noi szemely vagyok de nem szoke :P

segitsetek kerlek szepen linkelhettek is :)

2009. máj. 19. 07:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
több kod is van benne probálgasd végig nyugotan nekem az egyiket elfogatta 1 év licenszem van:P
2009. máj. 19. 13:05
 12/25 anonim ***** válasza:
31%

nod szarabb mint az avast,tapasztalatból mondom

felejtsétek már el ezt a buta sztereotipiát,hogy ami ingyenes az sz@r,mert ez nem igaz

néhány ingyenes program a legjobbak közül:

ubuntu linux,openoffice,mozilla firefox,opera,safari,google chrome,picasa,xnview,7zip,media player classic,vlc,dvdflick,comodo is free,winamp free,bsplayer free,mozilla thunderbird,dvdshrink,k-lite kodec pack,zone alarm free,outpost free,ad-aware free,spybot,spyware terminator,avira free,gimp,mplayer,kmplayer,smplayer,ashampoo burning studio free,infrarecorder,cdburnerxp,imgburn...bocs,elfáradt a kezem,ráadásul irhattam volna még egy csomó progit,amik csak linuxun érhetőek el

avast mellé kell egy jó tűzfal pl comodo internet security free(telepítéskor csak a tűzfal legyen beikszelve,a virusirto ne!),meg egy kimondott kémgyilkos se árt kegészítésként pl spybot search and destroy)-én ezt a triot használtam sokáig,maximális meg voltam elégedve velük

most kaspersky internet security 7-et használok,de csak azért,mert kaptam vkitől egy cracket,amivel a feketelistás kulcsokat is működőnek látja-kicsit erősebb védelmet nyújt(ráadásul egy progiban),cserébe viszont kicsit többet is kér a memóriából

2009. máj. 19. 13:54
 13/25 A kérdező kommentje:
s akkor meg nem dontottem en el h melyik a legjobb vagy h melyiket ajanljatok :S
2009. máj. 19. 17:22
 14/25 anonim ***** válasza:
46%

Amiket az előbb felsoroltam nem mind vírusirtó...Nem lehet dönteni helyetted.Mindenki azt dícséri,ami neki bevált.

Ajánlok neked néhány variációt:

avast free(vírusirtó állandó vírus és spyware védelemmel,automata frissítéssel,képes boot idejű keresésre és irtásra))+comodo 2.4 free(ez egy régebbi verzió,de tökéletesen megteszi-ez még csak tűzfal volt,nincs benne vírusirtó,nyugodtan telepítsd fel-ez ráadásul még magyar volt)+spybot s&d(kiegészítő védelem az avast mellé-igaz manuálisan kell időnként frissíteni,immunizálni,és futtatni,különben nem sokat ér,de ingyenes megoldásoknál ez jellemző)-mindhárom szoftver ingyenes és magyar nyelvű

kaspersky internet security 7.0-ez a király,a legjobb-teljeskörű védelemmel mindenféle kártevő ellen,állandó frissítés,proaktiv(google:i love you vírus kaspersky keresés),állandó védelem,beépített tűzfal-hátránya a viszonylag nagy gépigény,és az,hogy fizetős-kalóz kulcsot keresni,ami egy idő múlva feketelistára kerül,ez ellen megoldás:kaspersky solution(google)

avira free(állandó védelmet nyújt,de csak a hagyományos vírusok ellen,és angol)+zone alarm free(egész jó tűzfal,de angol)+spybot(mivel az avira csak a hagy. vírusok ellen véd,ezért ez esetben különösen fontos a rendszeres manuális frissítés,immunizálás,futtatás)

Ez csak néhány variáció,sok van még.A google a barátod,nyugodtan használd,de ha vmi nem megy/nem vagy biztos),nyugodtan írj még ide.Fontos,hogy ne telepítgess össze-vissza,mert akár össze is omolhat a windowsod,inkább kérdezz.

2009. máj. 19. 18:01
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
Na nehogy azt mond már hogy szar a nod 32 ö!!
2009. máj. 19. 20:26
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
most néztem az avastra csak 30 nap licensz van miröl beszélsz???
2009. máj. 19. 20:28
 17/25 A kérdező kommentje:

nekem jo eros virusirto kellene ami konnyen lehet hasznalni es konnyen megy, minden virust felismer, ne legyen bajom vele tobbet h honaponkent ujra telepitsem vagy csak

30 napig ervenyes koszonom a valaszokat :)

2009. máj. 19. 21:39
 18/25 anonim ***** válasza:
én azt mondom nézd egy statisztikát a neten melyik virusirto kapta a több pontott!!aszerint válasz
2009. máj. 20. 09:30
 19/25 anonim ***** válasza:
97%

Az avast alapból hatvan napig érvényes,de ha kérsz hozzá kulcsot(ami teljesen ingyenes),akkor egy évig jó.Ha lejárt kérsz újat.Amikor elindítod az avastot felajánlja,hogy letöltheted a kulcsot,megnyílik egy böngészőablak,ami egyébként ide vezet:

[link]

A nod meg igenis sz@r.A teszteken nem az kapja a díjat,aki a legjobban szerepel,hanem aki a legtöbbet fizet.Egyébként se jelent semmit,hogy mi történik tesztkörülmények között,mert a gyakorlatban nem biztos,hogy ugyanaz lesz.

2009. máj. 20. 10:04
 20/25 anonim válasza:

Szia!

Én is Avast-ot használok, mellé pedig Spybot-ot. Ez utóbbi a különböző "reklám-robotokat" és "kém-robotokat" írtja és tartja távola géptől. Mindkettő teljesen ingyenes, és nekem nagyon jól bejöttek, mert semmi vírus-problémám nincsen.

2009. máj. 22. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!