Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tuntek el a dolgaim a...

Hogyan tuntek el a dolgaim a gepemrol?

Figyelt kérdés
Valami virust szedtem ossze es a D illetve a E particion minden fajlom,filmem,zenem eltunt de kozben megvannak mert irja, csak nem tudom megnyitni, mert nem latszannak ugyanis a mappak eltuntek.Sajnos nem tudom ennel jobban elmagyarazni a problemam:( Es a Start menubol is eltunt minden ikon.
2011. dec. 17. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Először is futtass le egy vírusellenőrzést és írtsd ki. Másodszor lehet hogy rejtve vannak, ezért menj be a total commanderbe, és engedélyezd a rejtett fájlok láthatóságát.
2011. dec. 17. 12:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszi, megprobalom.:)
2011. dec. 17. 13:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Total Conmanderben hol kell engedelyezni a rejtett fajlokat?
2011. dec. 17. 13:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Sikerult.Vagyis csak a Commanderben jelennek meg a cuccaim es csak onnan tudok pl filmezni.Ha ugy probalom hogy sajat gep D partico igy meg mindig lathatatlan a fajlok.Raadasul a Control panelem is lathatatlan egy ikon sem latszodik. Most a Kasperskyt futattom remelem megoli a virusokat.
2011. dec. 17. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Értem. De próbáld még azt hogy start menü--->vezérlőpult--->mappa beállításai--->és ott a rejtett fájlok,mappák engedélyezése. Eután elvileg halványan,de látszódni fognak akkor is, ha nem total commanderből nézed őket. Ha ez megvan,akkor ha minden igaz jobb klikk a fájlra és ki lehet szedni hogy rejtett legyen
2011. dec. 17. 14:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen,sikerult:D Mar csak a Control Panel ikonok nem latszannak de a tobbi megjelent:)
2011. dec. 17. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha jól értem a vezérlőpult ikonok? Mert ha igen akkor a rendzsermappák ikonjainak megjelenítése ugyanott vagy valami ilyesmi neve van
2011. dec. 17. 15:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Tenyleg:D Ezer hala es koszonet:D
2011. dec. 18. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!