Mi a véleményetek a FEEL 3 400w ATX tápról? Mennyire megbizható? Milyennek számit? Középkategória?
A Feel 3 nem silány, azzal már akár el is lehet lenni.
Nem egy csúcs minőség, de ha valami kis gépbe kell egy olcsó de azért normális táp, akkor megveheted bele.
Nem értem miért kellett lepontozni, attól hogy még életetekben nem hallottatok egy tápról, nem jelenti azt hogy szar is...
Lepontozgatás helyett inkább olvassatok utána okosak, a Feel III azért nem egy Codegen féle...
Hát ez kész... már bocs de te sötét vagy de nagyon....
Az a 350-es Feel III 7ezer körül van, a tesztben lévő Silent Pro 600, amihez hasonlítgatod, az 35ezer, és ebből azt vontad le hogy a Feel 3 van túlárazva... meg szutyok mert nem hozza egy ötször drágább táp szintjét... No comment.
Én sem azt mondom hogy egy világbajnok táp a Feel 3, de egy kisebb gépet nyugodtan rá mernék bízni, ennyiért aligha van jobb.
ma 18:33
Én nem veszem a szart képzeld, most is egy Corsair CX400-am van, de ez nem is 7ezer volt újonnan...
Meg attól még ha valaki pl egy kis fogyasztású netezős gépbe akar minél olcsóbb tápot, nem fogom leszarozni a Feel-t, mert nem az...
Ha a PH-nál ajánlott címkét kapott, ne akarj már te lenni a nagyokos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!