Miért csinálja ezt az Avast?
Már ne is haragudjanak az előttem szólók, de jelentem, hogy az Avast és a Maéwarebytes kiválóan megférnek együtt - ahogy nálam is teszik évek óta. Az Avast és a MBAM a kártevők teljesen más típusaira specializálódtak.
Az egyetlen, amire figyelni kell, hogy a Malwarebytes állandó védelme ki legyen kapcsolva, alkalmankénti lefuttatása ajánlott (ingyenes verzióban elvileg nincs is állandó védelem), ellenőrzés alatt pedig az Avastot ki kell kapcsolni, különben nem tud megfelelő hatékonysággal működni a program.
Aki a Kaspersky-t írta, annak üzenném, hogy a LEGÁLISAN használt vírusirtónál nincs nagyobb kincs (tudom, megoldás az újságkódos verzió, de még a 2012-es alá is elég komoly erőgép kell, hogy a gép normálisan működhessen mellette, ami nem mindenkinek adatik meg).
Kérdező, nyugodtan használd együtt a kettőt, remekül kiegészítik egymást!
Persze, az sem árt, ha ésszel netezel, és nem nyitsz meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!