Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért csinálja ezt az Avast?

Miért csinálja ezt az Avast?

Figyelt kérdés
Avast vírusírtót használok. Kétnaponta lefuttatom, általában nem talál semmit. Nemrég feltettem a Malwarebytes nevű programot is, és amikor azt lefuttatom talál valamit, holott az avast nem. Miért van ez? Cseréljem le? Köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 6. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Két vírusirtó egy gépen egyszerre nem működik normálisan. Úgyhogy szerintem ezt a Malwarebytes-ot töröld le. Az Avast szerintem teljesen jó az ingyenesek között, de ha esetleg inkább annak a törlése mellett döntesz, akkor pár hasonló kaliberű program: Avira, AVG, Microsoft Security Essentials.
2011. dec. 6. 17:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor inkább a Malwarebytes-ot hagyom,mert az avast nem találta meg múltkor sem :/
2011. dec. 6. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
nem is csodálom, kasperskyt tegyél fel és azzal fogsz még csak meglepődni mik vannak még
2011. dec. 8. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudjanak az előttem szólók, de jelentem, hogy az Avast és a Maéwarebytes kiválóan megférnek együtt - ahogy nálam is teszik évek óta. Az Avast és a MBAM a kártevők teljesen más típusaira specializálódtak.

Az egyetlen, amire figyelni kell, hogy a Malwarebytes állandó védelme ki legyen kapcsolva, alkalmankénti lefuttatása ajánlott (ingyenes verzióban elvileg nincs is állandó védelem), ellenőrzés alatt pedig az Avastot ki kell kapcsolni, különben nem tud megfelelő hatékonysággal működni a program.

Aki a Kaspersky-t írta, annak üzenném, hogy a LEGÁLISAN használt vírusirtónál nincs nagyobb kincs (tudom, megoldás az újságkódos verzió, de még a 2012-es alá is elég komoly erőgép kell, hogy a gép normálisan működhessen mellette, ami nem mindenkinek adatik meg).

Kérdező, nyugodtan használd együtt a kettőt, remekül kiegészítik egymást!

Persze, az sem árt, ha ésszel netezel, és nem nyitsz meg mindent.

2011. dec. 9. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hát igen, miután valamit torrenttel szedtem le, azután lett a baj, utána inkább letöröltem, hogy még véletlenül se forduljon elő még egyszer, és a furcsa oldalakat is inkább hagyom. :)
2011. dec. 9. 16:55
 6/6 anonim válasza:
Ki találta ki, hogy a Kaspersky alá erőgép kell? 5 éves gépem van és a KIS 2013 minden gond nélkül fut rajta, észre sem veszem, hogy van. Ráadásul nem is alapbeállításokkal használom, a heurisztikát magasabbra szoktam állítani. Valaki kitalálta ezt a baromságot, azóta fújja. Emlékeztek a régi Norton termékekre? Na azok voltak amik hazavágtak bármilyen gépet..
2012. nov. 23. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!