Azt írja ki az antivirus vagy mi h C:\WINXP\system32\drivers\Sfloppy. Sys Próbáltam kitörölni de nem lehet, mit kell ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 14:16
1/11 anonim válasza:
Avastod van, ugye?
Érdekes dolog, mert én is így jártam. Aztán elkezdtem utánanézni, és láttam, hogy sokan jártak így:
És mindenki ma, a frissítés után. Tehát szerintem ez valami Avast-malőr lehet, de én is várom a hozzáértők véleményét. Mindenesetre én átvizsgáltam a fájlt más programokkal is, azok nem találták veszélyesnek.
2/11 anonim válasza:
Sőt nekem is ez volt ma a probléma, de utána lefuttattam más vírusirtóval is és annak nemvolt semmi problémája vele. Érdekes egy dolog... :)
3/11 anonim válasza:
Az Avast facebook oldaláról kiderül, hogy kb. mindenkinél ez van, tehát valószínűleg programhiba. Ne csinálj semmit szerintem, nehogy valami fontos fájl törlődjön. Most várni kell, mit lép az Avast, elég sokan jelezték a problémát.
4/11 anonim válasza:
Sziasztok!Nekem is ugyan ez a problémám és én is frissítettem!Akkor most vajon nincs gond?Mert kitörölni nem tudom, újra jelzi a gép!
5/11 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Már az avast fóruma is összeomlott, gondolom mindenki kereste a megoldást. Rengetegen jeleztek már nekik, úgyhogy szerintem hamarosan kapunk információt, illetve megjelenik a javítás is, mert ilyen nagy számú előfordulásnál kizárt, hogy tényleg vírus legyen. Csak egy bug, ne csináljatok vele semmit.
6/11 anonim válasza:
nekem is jelezte ugyanezt a problémát, megnéztem a file-t virustotal-on, ott 40+ kergető átvizsgálta, és mindegyik szerint tiszta a file (még az ottani avast 6-os szerint is :D)! rálestem avast fórumra, ma már sokan jelezték a gondot ott is, mindenkinek ugyan úgy jelentkezett a probléma és mindenkinek frissítés után, szóval egy false positive riasztásról van szó (mivel lehetetlen, hogy ennyi csak avast felhasználónál jelentkezzen ugyanaz a rootkit virus, ráadásul egy időben, avast frissítés után)! nyomj egy kihagyást neki, és várd ki a következő frissítést (azért nem ajánlom bepipálni a "mindig kihagyja ezt a rootkitet" opciót, mert lehet egyszer tényleg belefut a géped egy ilyenbe, és ha akkor is kihagyná, lehet tényleg fertőzött lenne a géped, és az avast meg nem jelezné)! szóval nyugi, gép tiszta, avast kicsit meghülyült mára - holnapra valszeg ok lesz...
8/11 Zsigmond László válasza:
Sziasztok! Nekem is Avastom van és ugyan ez a helyzet.De ettől még skypezhetek metinezhetek gates ofandaronozhatok?Tudjátok online game mert hát kémvirusos terén nem vok informált és hát kémvirusal megtudhatja hozá a pwm meg e mailom?
9/11 anonim válasza:
Engem is meglepett délután. Mondtam neki, hogy törölje, majd a tanácsát megfogadva végeztettem vele az újraindítás során egy teljes vizsgálatot. Majd' egy órát tartott. Megnéztem, a fájl ott volt. Azt külön megvizsgáltattam az Avasttal és rendben találta. Most frissítette az adatbázisát és azonnal újra riasztott. Persze már nem dőltem be neki, de azért idegesítő a dolog. Mindenesetre "kényes" műveleteket nem végzek addig, amíg ki nem derül, mi a fene volt ez.
10/11 anonim válasza:
(#6/9 - 15:47-es válaszoló vagyok!) most vettem észre, hogy eltűnt az avast tray icon-ja az óra mellöl (az avast azért üzemel továbbra is, meglestem feladatkezelőbe) - valakinek hasonló tünet ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!