Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » ÍRÁSVÉDETT PENDRIVE! Szerintet...

ÍRÁSVÉDETT PENDRIVE! Szerintetek hogy lehetne megoldani, hogy ne legyen írásvédett?

Figyelt kérdés
Van egy 4GB-os pendriveom. Eddig tökéletesen működött, de most akármit raknék rá van vennék le róla, vagy formázni próbálnám kiírja, hogy írásvédett. Formázni sem engedi. Suliból kaptam ilyen repi féleség. Semmi kis pöcköt nem találtam rajta amivel állítani lehetne.
2011. nov. 23. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajátgép->jobb klikk a pendrive meghajtóján, Tulajdonságok és ott keresgélj. Ha nem találod, kérdezd meg az informatika tanárnőd.
2011. nov. 23. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, az ötletet. sajnos nem találtam semmi ilyesmit. és sajna nincs infótanárom.
2011. nov. 24. 10:51
 3/5 anonim válasza:
nekem a memória kártyánál ugyan ez a probléma merült fel...
2011. dec. 1. 21:37
 4/5 anonim válasza:
kell lenni rajta kis pöcöknek vagy valaminek amit állítani kell vagy ha letört akkor ragassz oda valamit
2011. dec. 1. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:
szia, nincs rajta semmi kis pöcök.sőt nem is volt sose, mert újonnan kaptam.
2011. dec. 3. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!