Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan irthatnám le ezeket a...

Hogyan irthatnám le ezeket a vírusokat?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy a C: meghajtómban rohamosan csökken a szabad terület, vírusra gyanakszom. Minden nap le kell futtatnom a CCleanert, a vírusirtóm pedig nem találja őket(Nod32). Hogyan tudnám leirtani őket?

Tudtok ajánlani valami jó vírusirtót vagy valami jó módszert ezek leirtásához?

2011. nov. 17. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem vírusra gyanakodnék. Azok nem növesztik magukat úgymond. Van egykét olyan, de azok gyermetegek. Szerintem törölni kéne a Temp könyvtárból és az Internetes Temp fájlokat. Amúgy a windows is duzzasztja magát mikor olyan kedve van.
2011. nov. 17. 20:55
 2/4 Argloss ***** válasza:
Böngésző gyorsítótár, biztonsági mentések, frissítések, stb napi szinten csökkenti a helyedet. Ha kevés a memóriád, akkor a virtuális memória is simán lefoglal magának egy csomó helyet a merevlemezeden... Ha nagyon aggódsz tölts le egy másik ismertebb vírusirtót aminek tetszik a neve és futtasd le azt is... (Avira, Avast, Kaspersky, stb...)
2011. nov. 17. 20:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, kipróbálom a Kasperskyt.
2011. nov. 17. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Naponta takarítás Ccleanerrel, megoldja a gondot.
2011. nov. 18. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!