Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kaspersky eseményekben mit...

Kaspersky eseményekben mit jelentenek az alábbiak?

Figyelt kérdés

Kritikus rendszerobjektumok elérése, védett tároló elérése (GoogleUpdate.Exe, Google Earth), alacsony szintű lemezhozzáférés, képernyőkép készítése (Adobe Reader 6.0), és meghajtó indítása minden alkalommal kétszer, 1-2 másodperces különbséggel, Drivers/HTTP.Sys és SysInfo.Sys végződésekkel.

Köszi, ha segítetek, még nem ismerem a Kasperskyt!

2009. máj. 10. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Már elég rég óta használom a kasperszkyt de igazából nem értem a problémádat...

Sztem ezeket csak inditáskor vizsgálja nem ez lehet a problem?

Lehet az lehet hogy eseményként irja be magának hogy vizsgálta! Ez ilyen ne törödj vele tudja a dolgát!

2009. máj. 10. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Csak megijedtem, hogy ezek vmi jelentések, hogy valaki "böngészget" a gépemben. :)
2009. máj. 10. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ha valaki törögetni próbál - miért tenné? - és Kaspersky Internet Security -t, tehát nem KAV -t használsz, akkor eszeveszetten belevonyít az arcodba, hogy csesztetnek, és a támadó IP-címéről jövő minden kapcsolatott blokkol egy előre beállítható időre (default = 60 min).

A fentieket azért naplózza ki, mert ezek azért necces események, viszont minden esetben mellékeli hozzá az elkövető programot is. Lásd: Az Adobe Reader 6.0 ScreenShotolgatott egyet.

KIS7-et használok. Állat gépigénye van, de a világ minden kincséért sem cserélném le...

2009. máj. 23. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!