Segítenél a vírus irtóval kapcsolatban?
Buta kérdés tudom, de 5 nap múlva lejár a gépemen a védelem (avast) és nem tudom, hogy hogy tudnék rá újat letölteni. Vagyis a konkrét kérdésem az végülis az, hogy először le kell törölnöm ami most rajta van? És hogyan?
Sokan biztos kinevetnek, de én tényleg nem vagyok egy zseni a számítástechnikában.
Köszönöm a segítségedet.
Ha úlyra szeretnéd rakni az Avast-ot, akkor nem elég uninstallálni, hanem még a regedit-ből is kikell szedni minden Avast-al kapcsolatos fájlt,
Ha nemszeded ki a gépedből ezeket a fájlokat vagy mappákat akkor az Avast ujrarakásánál észlelni fogja a régi Avast licenses idejét.
Köszi a választ! :)
De ezt mégis, hogy kell csinálni??
Letöröltem, újraindítottam.
Mi az a beregisztrálás?
Tudom, nagyon gyenge vagyok....
Hát előszöris hozd elő a futtatás-t (Home + R gombkombináció)
Azután beírod hogy : regedit nyomsz egy entert és behozza a Beállításszerkesztőt.
Ott van 5 főmappa.
HKEY_CLASSES_ROOT -ot megnyitod (1klikk) és ott megkeresed az .avastlic és az .avastsounds mappát és mind a 2-tőt kitörlöd.
HKEY_CURRENT_USER -ben a Software mappából kitörlöd a AVAST software-t
HKEY_LOCAL_MACHINE --> SOFTWARE --> Wow6432Node --> AVAST software -t is kitörlöd.
-->SYSTEM --> ControlSet001 --> services --> avast Antivírus!-it is
--> CurrentControlSet --> services --> avast Antivírus! -t megint
Hát most gyorsan csak ennyit tudtam megkeresni, ezeket a mappákap mint kikell törölni de csak azt amit leírtam, ha rosszat törölsz le vagy mástis letörölsz akkor lehet hogy az egész oprendszer elszáll :D
(ezt persze az uninstallálás után kell.)
És melyiket töltöm le, ha rámentem arra a linkre, amit linkeltél?
Nem akarlak idegesíteni, de ez nekem nagyon magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!